ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Παράνομο εργοστάσιο παρασκευής, συσκευασίας και διάθεσης λαθραίων τσιγάρων ήταν το κτίριο που κάηκε στην Κυρά Βρύση - ΒΙΝΤΕΟ

0



Όταν έσβησε η φωτιά στο εργοστάσιο αποκαλύφθηκε η αλήθεια…

Παράνομο εργοστάσιο παρασκευής, συσκευασίας και διάθεσης λαθραίων τσιγάρων εντόπισε η Πυροσβεστική μετά τη μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτίριο μεταφορικής εταιρίας στην Κυρά Βρύση Κορινθίας.

Τις πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ερεύνησαν τον χώρο και βρήκαν γραμμή παραγωγής κατεστραμμένη από τη φωτιά συσκευασίας τσιγάρων (πακέτα), κούτες καπνού φίλτρα, ρολά τσιγαρόχαρτου, σελοφάν, ρολά αλουμινόχαρτου κ.ά.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Παράνομο εργοστάσιο παρασκευής, συσκευασίας και διάθεσης λαθραίων τσιγάρων ήταν το κτίριο που κάηκε στην Κυρά Βρύση - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator