ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η "ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

0Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Λαμπρινού, η "Πορεία Ευθύνης" πλέον καλείται να αντιμετωπίσει έναν "πόλεμο", ο οποίος διαδραματίζεται σε πολλά μέτωπα.

Αυτή την φορά, ένας άνθρωπος ο οποίος ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος αλλά και Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και δεν έφερε καμία πρόταση προς υλοποίηση στη διάρκεια της θητείας του, σήμερα προσπαθεί να πυροδοτήσει το κλίμα και να διχάσει τον Δήμο Κορινθίων.

Είναι λυπηρό ο κος Λαμπρινός να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες προκειμένου να γίνει αρεστός σε άλλες παρατάξεις που με όπλο τα ψεύδη επιθυμούν να διεκδικήσουν των Δήμο Κορινθίων.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Λαμπρινό να συνετιστεί όσο είναι καιρός και να μην εκτίθεται, στοχοποιώντας άδικα το πρόσωπο του Δημάρχου.

Η "Πορεία Ευθύνης" σέβεται τους δημότες της αλλά και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πραγματικά αισθάνεται λύπη για τέτοιες πρακτικές που μόνο σκοπό έχουν να διχάσουν τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων.

Εκ του γραφείου τύπου
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η "ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator