ΚΙΑΤΟ: Συνάντηση Μάρκου Λέγγα - Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

0
Εθιμοτυπική συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Ψυχογιό και Γιώργο Τσόγκα είχε την Δευτέρα στο καφενείο της Βουλής ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στο πλαίσιο των επαφών του με την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Κορινθίας.
Οι τρεις βουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Λέγγα για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που είναι σε εξέλιξη και έχουν σχέση:

· Με τον νόμο 4555/2018 για την Αυτοδιοίκηση, οι οποίες αφορούν τον αριθμό των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα περιλαμβάνει κάθε συνδυασμός

· Τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από την αναθεώρηση του Συντάγματος, οι οποίες έχουν σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο κ. Λέγγας περιέγραψε το ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και αναπτυξιακό πλάνο που θα καταθέσει προς διαβούλευση στους δημότες του δήμου Σικυωνίων και το οποίο είναι αποτέλεσμα πολύμηνων ερευνών και μελετών. Σε αυτό το πλάνο οι βασικοί άξονες είναι η εξοικονόμηση και παραγωγή ενέργειας, η διασύνδεση του τουρισμού με την αγροδιατροφή, η αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών του Δήμου και η πρόνοια για την τρίτη ηλικία.

Παράλληλα έκανε αναφορά στην ανάγκη να διατηρηθούν οι θετικοί ρυθμοί με τους οποίους «τρέχουν» οι εργασίες για την ολοκλήρωση του φράγματος του Ασωπού. Στο ίδιο πλαίσιο συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα για ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτινων πόρων, μέσω της ίδρυσης νέου φορέα.

Γραφείο Τύπου
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Συνάντηση Μάρκου Λέγγα - Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator