"Μπράβο στους άχρηστους των επιτροπών τουρισμού των δήμων της Κορίνθίας"

0



Πάμε λοιπόν από την αρχή.
Στις 9/8/2018 αναρτάται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι ο δήμαρχος
Αναθέτει στην κ. ΠΟΠΗ ΣΩΤ. ΚΟΥΛΟΥΚΗ, με έδρα το Κιάτο, Ταχ. Δ/νση: Πετμεζά 42, ΤΚ 20200,και ΑΦΜ: 137955699, ΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, την παροχή υπηρεσιών για την φιλοξενία και δημιουργία ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού του Δήμου με σκοπό την τουριστική προβολή αυτού, έναντι του ποσού των 3.720,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΓΩΟΩΛ7-Ω3Η?inline=true&fbclid=IwAR0iih2NQffPD7XFe_OqzBW4e8gc8ys8IRG7yG_Pw6sHKMD3o4STecFKRUspòAME
Δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η ποιότητά του από τον Επίτροπο και το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Αλλά εμείς που κάτι ξέρουμε το βρήκαμε.
Η κ. Κουλούκη, έχει δώσει προσφορές σε όλους τους δήμους της Κορινθίας και έχει κλείσει συνεργασίες με όλους (δείτε την εικόνα)
Τι προσφέρει;
Αυτό που βλέπετε: κακογραμμένα κείμενα, απαράδεκτη μετάφραση στα αγγλικά.
Σίγουρα, εφόσον η τουριστική προβολή των δήμων αφορά και τους ξένους επισκέπτες είμαι πλέον σίγουρη ότι δεν θα καταλάβουν τίποτα από τα γραφόμενα στα αγγλικά.
Μπράβο λοιπόν στους άχρηστους όλων των επιτροπών τουρισμού των δήμων της Κορίνθίας.
Τι οφείλει να κάνει ο κάθε δήμος;
Να απαιτήσει να "κατέβει" η ιστοσελίδα μέχρι να διορθωθεί.
ή
Να ανακαλέσει τις αποφάσεις που έχουν παρθεί.
Τίποτε από αυτά δεν θα γίνει.Ας αναλάβουν οι δημοσιογράφοι.
Υλικό υπάρχει.
Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω με άλλη μία πλευρά του ιδίου νομίσματος αργότερα.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Μπράβο στους άχρηστους των επιτροπών τουρισμού των δήμων της Κορίνθίας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator