Ο Τζήμερος στη Βουλή; - BINTEO

0



Οι αντοχές του είναι αξιοθαύμαστες, η επιμονή του και η μεθοδικότητά του επίσης

Bαρέθηκε να είναι θεατής των κρατιστών να λεηλατούν τις ζωές μας με διάφορες δημαγωγικές παπάρες και αποφάσισε να τα βροντήξει όλα για να ασχοληθεί με την πολιτική. Το τι του σούρανε δεν λέγεται.

Αλλά άντεξε και δείχνει αποφασισμένος να μπει στη Βουλή. Το πιο πιθανό είναι να κάνει την έκπληξη και να τα καταφέρει!

Στο μεταξύ το τελευταίο χρόνο γυρνάει ανά την Ελλάδα και κηρύττει τον λόγο κατά του κρατισμού. Οι αντοχές του είναι αξιοθαύμαστες, η επιμονή του και η μεθοδικότητά του επίσης.

Ο Θάνος Τζήμερος μπορεί να πιάσει το μαγικό 3% σε ένα κόσμο που έχει μολυνθεί από την τοξική δημαγωγή των πελατειακών κομμάτων της μεταπολίτευσης…

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη τύπου στα Ιωάννινα:

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τζήμερος στη Βουλή; - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator