ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: 3720€ για τον «τουριστικό οδηγό» της αρπαχτής και του copy paste !!!

0Όλο το Κορινθιακό ίντερνετ γελά με τον «τουριστικό οδηγό » της αρπαχτής και του copy paste.

Οι δήμοι της Κορίνθου και των Σικυωνίων ακολουθώντας το να λεφτά και δωσμου φάβα ξόδεψαν 7000 για να διαφημιστουν σε έναν οδηγό της αρπαχτής που το μόνο που έχουν κάνει είναι να αντιγράψουν κείμενα από Wikipedia κτλ και να ΚΛΈΨΟΥΝ φωτογραφίες.

Και γιατί λέμε να κλέψουν;

Δείτε αυτή τη φωτογραφίαΕίναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα…

Κλεμενη από τον καλό συνεργάτη Τάκη Καρτσωνακη και μάλιστα εκαναν και την αθλιότητα να την κόψουν για να κόψουν το όνομα του δημιουργού της.


Μέσα στο site έχει άπειρα τέτοια παραδείγματα ενώ απολαυστικές είναι και οι μεταφράσεις….

Σας αναφέρουμε μερικές που αλιευσε η Μάγια Φουριωτη.

Θα το ρίχναμε και εμείς στο γέλιο αν δεν είχαμε ανακαλύψει αυτό…3720€ κοστολόγησε το χρονο ο Δήμος Κορινθίων την παρουσία του στον οδηγό!!!

Λιγότερο Large ο δήμος Ξυλοκάστρου 2108€


Τζάμπα πράμα δηλαδή…

Πάμε και τον τρίτο…

Δήμος Σικυωνίων… Το καλό πακέτο αγόρασε… 3720€ το χρόνοΜιας και είστε επικίνδυνοι δεν το παρατάτε το ίντερνετ γιατί όχι μόνο δίνετε τζάμπα λεφτά, ξεφτυλιζομαστε κιόλλας….
Ευχαριστούμε τους φίλους που μας βοήθησαν να βρούμε τα στοιχεία.

Το σκάνδαλο είναι αντίστοιχου μεγέθους με τους MONT BLANC…

Δε θα είχαμε καμία αντίρρηση αν η δουλειά είχε γίνει όπως έπρεπε δηλαδή ο δημιουργός είχε ΔΙΚΌ του περιεχόμενο και κείμενα και είχε γίνει μια σωστή δουλειά.

Όμως εδώ μιλάμε για πρωτοφανή ξεπέτα και αρπαχτή και βέβαια μάγκας αυτός που τους τα πήρε αλλά οι εμπνευστές της ένταξης στον οδηγό υπολογοι στις τοπικές κοινωνίες τους.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: 3720€ για τον «τουριστικό οδηγό» της αρπαχτής και του copy paste !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator