ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ - ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0
Το Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο επισκέφτηκε σήμερα σε μια εθιμοτυπική συνάντηση ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στο πλαίσιο των επαφών του με την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Κορινθίας. Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα.

Ο κ. Λέγγας ενημέρωσε τον κ. Σταματόπουλο για την εξέλιξη της προεκλογικής του εκστρατείας και τις συναντήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα. Όπως ανέφερε η ιδέα να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για τον δήμο σχηματίστηκε πριν από αρκετό καιρό και κορυφώθηκε με την οργάνωση των τεσσάρων γραφείων (ιδιαίτερο, πολιτικό, Τύπου και νομικό), τα οποία υποστηρίζουν την προεκλογική του εκστρατεία. Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει διαμορφώσει ένα κοστολογημένο και ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλάνο για το μέλλον του τόπου, το οποίο είναι αποτέλεσμα πολύμηνων ερευνών και μελετών και θα παρουσιάζεται βήμα - βήμα.

Από τη μεριά του ο κ. Σταματόπουλος ενημέρωσε τον κ. Λέγγα για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο αυτή την περίοδο, ενώ στην συνέχεια τον συνόδευσε σε μια επίσκεψη στις υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και στην γνωριμία με τους επικεφαλής τους και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Ο κ. Σταματόπουλος και ο κ. Λέγγας συμφώνησαν πως η προεκλογική περίοδος πρέπει να κυλήσει ήρεμα, χωρίς ακρότητες και εντάσεις. Το πνεύμα συναίνεσης που διατρέχει τον νέο νόμο για την Αυτοδιοίκηση, πρέπει να αποτελέσει οδηγό για όλους μας τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές σημείωσε ο κ. Λέγγας, γεγονός στο οποίο ο κ. Σταματόπουλος υπερθεμάτισε.

Ολοκληρώνοντας την συνάντηση ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων ανέφερε ότι για τον ίδιο δεν έχει σημασία το παρελθόν, αλλά το μέλλον και συμπλήρωσε ότι πρόθεση του είναι να βρει κοινό τόπο συνεννόησης και να ενώσει δυνάμεις, «γιατί αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του δήμου».

Γραφείο Τύπου
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ - ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator