Ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων

0Οι νομίμως διαβιούντες και οικονομικώς δυσπραγούντες πολίτες έχουν μόνο ένα δικαίωμα: Nα φορολογούνται για να χρηματοδοτούν τον αφανισμό τους

Οι Σκοπιανοί στις 30 Σεπτεμβρίου θα αποφανθούν μέσω δημοψηφίσματος αν τους αρέσει η Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Θα καθίσουν να σκεφτούν, δηλαδή, για να αποφασίσουν αν τους φαίνεται ικανοποιητικό το γεγονός ότι η ελληνόφωνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιεί όλα όσα φαντασιώνονταν οι επικεφαλής των κυβερνήσεων των Σκοπίων πριν από δέκα χρόνια! Ναι μεν φαντάζει κάπως υπερβολικό, αλλά είναι λογικό.

Μπορεί οι σκορπιανάκατοι ριφιφήδες της Ιστορίας μας να μην αρκούνται στο επικών διαστάσεων ξεβράκωμα των συριζανέλων, επειδή έχουν καταλάβει με ποιους έχουν να κάνουν και θέλουν περισσότερα από όσα αναμένεται να λάβουν. Μπορεί, για παράδειγμα, να φιλοδοξούν -μέσω ελληνικών υπογραφών- να φτάσουν τα σύνορά τους μέχρι τον Όλυμπο και να υποχρεώσουν τους πέντε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς να υποτιτλίζουν στη σλαβοτάδε διάλεκτο των Σκοπίων τα τουρκικά σίριαλ που θα προβάλλουν.


Οι Έλληνες θεωρούνται λαός β' διαλογής από τις κυβερνήσεις που ψηφίζουν. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να γίνει δημοψήφισμα γι αυτό το μείζον θέμα. Μόλις περάσει έκαστη εκλογική αναμέτρηση, το σουσουδότσουρμο που απιθώνει τις έδρες του στις βουλευτικές έδρες και τις υπουργικές πολυθρονάρες θεωρεί τους ψηφοφόρους μπυθουλαίους, δευτεράντζες, τιποτένια ντεκόρ της μεγαλοσύνης τους. Αφήστε που στο Μακεδονικό οι... ιθαγενείς τολμούν και αντιδρούν στην πάγια πολιτική της Αριστεράς να εκχωρηθεί (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) η Μακεδονία στους Σλάβους.

Αν ήμασταν καλά παιδιά, στρώναμε προθύμως τον σβέρκο για ακόμα μια στράκα από όσους θέλουν κομμάτια από τα εδάφη μας και ολόκληρα κεφάλαια από την Ιστορία μας, οι συριζανέλοι θα μας έκαναν τη χάρη να θέσουν το θέμα σε δημοψήφισμα. Τώρα, επειδή διαφωνούμε, εκείνοι θα αμπαλάρουν άρον άρον και όπως όπως το όνομα της Μακεδονίας, την Ιστορία και τον πολιτισμό της, και θα τα πασάρουν στα σλαβόφωνα συντρόφια.

Πώς απαντάς σε κάτι τέτοια; Με ένα βροντερό ΟΧΙ. Και το ΟΧΙ αυτό εκφράζεται με τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator