ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Απονομή βραβείου του "Δικαίου των Εθνών" για τη διάσωση της οικογένειας Καμχή

0ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρυονερίου Κορινθίας, κ. Κωνσταντίνος Ραφτόπουλος, και η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα, κα Ιρίτ Μπέν-Άμπα, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Πολύκεντρο Κρυονερίου Κορινθίας

Στην τελετή της απονομής του τίτλου του «Δικαίου των Εθνών» στους Νικόλαο Αθανασούλη και Αθανάσιο Δημόπουλο για την διάσωση της εβραϊκής οικογένειας του Αβραάμ Καχμή κατά την διάρκεια του Ολοκαυτώματος.

Η κυρία Ρίβκα Καμχή, διασωθείσα και κόρη του Αβραάμ και άλλοι συγγενείς της θα ταξιδέψουν ειδικά από το Ισραήλ στο Κρυονέρι για να παραστούν στην εκδήλωση, ενώ το παρών θα δώσουν και πολλά μέλη των Οικογενειών Αθανανασούλη και Δημόπουλου.

Ο τίτλος του «Δικαίου των Εθνών» απονέμεται από το Γιάντ Βασέμ, το Ινστιτούτο και Μουσείο στην Ιερουσαλήμ για την διαιώνιση της μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Απονέμεται σε θαρραλέους μη Εβραίους που με κίνδυνο της ζωής τους διέσωσαν Εβραίους από την Ναζιστική βαρβαρότητα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τιμητική πτήση αεροπλάνου της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορείας πάνω από το Κρυονέρι.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο αμφιθέατρο Κρυονερίου το οποίο ανακαινίστηκε το 2017 με δαπάνες της οικογένειας Γιάκομπι-Καμχή

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρατεθεί δείπνο από τον Δήμο Σικυωνίων.

Θα χαρούμε να σας δούμε.

Με εκτίμηση
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Απονομή βραβείου του "Δικαίου των Εθνών" για τη διάσωση της οικογένειας Καμχή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator