ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΔΗΜΑ

0
Εθιμοτυπική συνάντηση με τον βουλευτή Κορινθίας της Ν. Δ. Χρίστο Δήμα είχε ο υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, στο πλαίσιο των επαφών του με την πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία της Κορινθίας. Ο κ. Λέγγας έθεσε υπ' όψιν του κ. Δήμα μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για πτυχές του προγράμματος, που ετοιμάζει ο ίδιος και η ομάδα η οποία έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

· Η προοπτική ενίσχυσης του θρησκευτικού τουρισμού στην Λίμνη Δόξα, με αιχμή το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου.

· Η υλοποίηση μέτρων στήριξης του κλάδου της κτηνοτροφίας, ο οποίος μπορεί να αναδειχτεί σε πυλώνα της τοπικής οικονομίας στην ημιορεινή και ορεινή ζώνη.

· Η αναζήτηση προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη της λίμνης Στυμφαλίας, η οποία αποτελεί «τοπόσημο» για όλο τον δήμο Σικυωνίων, αλλά παραμένει υποβαθμισμένη.

· Η κατάρτιση μελέτης για την ολιστική διαχείριση των υδάτινων πόρων, με στόχο την άρδευση και την ύδρευση όλου του Δήμου.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες εθιμοτυπικές συναντήσεις του κ. Λέγγα με εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ηγεσίας του νομού μας.

Γραφείο Τύπου
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΔΗΜΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator