ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΔΩΣΗ

0



Ενημερώθηκα για την δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την «Συμμαχία Πολιτών» του Χρήστου Κορδώση.

Θέλω με την σειρά μου να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία μας μέχρι πρόσφατα.

Είναι αυτονόητο πως κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του οι οποίες και κρίνονται από τους πολίτες .

Αυτές, με τον τρόπο και το χρόνο κατά τον οποίο εκδηλώνονται, προσδιορίζουν την στάση μας απέναντι στα δημόσια πράγματα .

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μας που θα μας αναγνωρίσουν την υπεύθυνη παρουσία μας και πολυεπίπεδη προσφορά μας.

Έχω επίσης την βεβαιότητα και θα αποδώσουν σε όλους αυτό που μας αξίζει.

Σε κάθε περίπτωση η Συμμαχία Πολιτών συνεχίζει αταλάντευτη την πορεία της για ένα δήμο για όλους , τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και την αλλαγή διοίκησης στον Δήμο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κόρινθος 26.11.2018
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΔΩΣΗ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator