ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΛΑΠΑΤΑ: “Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

0


Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργάνωσαν στον Συναυλιακό χώρο “Μαρία Δημητριάδη”, στην Κόρινθο, την παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος της Φιλομήλας Λαπατά: ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 “Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ”.

Η κ.Πηνελόπη Μπισμπίκη καλωσόρισε και ευχαρίστησε την κ.Φιλομήλα Λαπατά και το βιβλιόφιλο κοινό, που περίμενε να δει και να απολαύσει την αγαπημένη του συγγραφέα, στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Για το βιβλίο μίλησε η υποθηκοφύλακας κ.Σόνια Μέξη.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η κ.Φιλομήλα Λαπατά ταξίδεψε το κοινό στις σελίδες του βιβλίου της, αξιοποιώντας μοναδικές φωτογραφίες της Αθήνας, από την τελευταία εικοσαετία του 19ου αι., των διάσημων φωτογράφων Αδερφών Ρωμαΐδη, συνοδευόμενες με συμβολικά μουσικά ακούσματα.

Η συγγραφή του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης σημασίας που έχει η γνώση του παρελθόντος για την πορεία στο παρόν και το μέλλον και με ακριβή ιστορικά στοιχεία, κατόπιν σοβαρής και συστηματικής μελέτης του αρχειακού υλικού.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η συγγραφέας υπέγραψε βιβλία της, αφού συνομίλησε με το κοινό, ευχόμενη εσωτερική ισορροπία, διαύγεια πνεύματος και αρμονία για την αποφυγή του εσωτερικού διχασμού, που αντικατοπτριζόμενος δημιουργεί μύρια προβλήματα…

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΛΑΠΑΤΑ: “Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator