ΛΟΥΤΡΑΚΙ: "Κατεβάζει" υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ - Θα είναι αυτός που μαζί με τη Δικοικήτρια νοικοκύρεψαν το Γ.Ν.Κ. ;;;

0



Στον ΣΥΡΙΖΑ οι διαδικασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και από την ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, που ανακοινώνει τη συμμετοχή του στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Λουτρακίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, αποφάσισε τη συμμετοχή του στις Δημοτικές Εκλογές για μια ριζικά διαφορετική αυτοδιοικητική πορεία.

Επιδίωξή μας, η δημιουργία ενός σχήματος με δημότες, συλλογικότητες και κοινωνικές ομάδες για την αλλαγή στη νοοτροπία και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου μας.

Οραματιζόμαστε, την πορεία αυτή, με πρωταγωνιστές εσάς.

ΜΑΖΙ θα δημιουργήσουμε το Δήμο που θέλουμε να ζούμε και ονειρευόμαστε."

9 Νοεμβρίου 2018
Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: "Κατεβάζει" υποψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ - Θα είναι αυτός που μαζί με τη Δικοικήτρια νοικοκύρεψαν το Γ.Ν.Κ. ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator