Τιμολέων Πιέτρης: Δίκαιη και νόμιμη επιχορήγηση για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία

0
Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» Τιμολέων Πιέτρης πήρε θέση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την επιχορήγηση του ΠΑΣ Κόρινθος και των ποδοσφαιρικών σωματείων Α,Β,Γ Τοπικής Κατηγορίας.

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασής του:

– Θεωρώ πολύ σωστή κίνηση να έρχεται ως θέμα η επιχορήγηση των ποδοσφαιρικών σωματείων με ανάλυση των εξόδων που ζητούνται

– Απευθύνομαι προς όλα τα αθλητικά σωματεία και τους τονίζω ότι κανένας Δημοτικός Σύμβουλος ή Δήμαρχος από μόνος του δεν επιχορηγεί τα σωματεία, αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία

– Μαζί με την δημοτική μου ομάδα θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρχει νομιμότητα και σοβαρότητα σε όλα τα θέματα. Δυστυχώς όμως διαπιστώνω ότι σοβαρότητα δεν υφίσταται, γιατί μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη κανονιστική για την χρηματοδότηση των ομάδων σύμφωνα με την κατηγορία που αγωνίζονται.

– Προτείνουμε λοιπόν σε όλες τις ομάδες του Δήμου Κορινθίων που βρίσκονται στα τοπικά πρωταθλήματα να τους καλύπτονται τα έξοδα διαιτησίας και τα οδοιπορικά. Για την Α κατηγορία είναι 2.500 ευρώ, για την Β κατηγορία είναι 2.000 ευρώ και για την Γ κατηγορία είναι 1.500 ευρώ, ετησίως.

– Για την μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Κορινθίων σε Εθνικό επίπεδο, τον ΠΑΣ Κόρινθος, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο μέλλον ανέβει κατηγορία, θα πρέπει να επιχορηγηθεί με 30.000 ευρώ (όπως ζητά η ομάδα). Η επιχορήγηση αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια με οδοιπορικά, αεροπορικά, ακτοπλοικά κλπ έξοδα και για τα εντός έδρας με έξοδα διαιτησίας, παρατηρητές, ιατρούς κλπ.

– Για όλα αυτά που σας αναφέρω υπάρχουν επίσημα έξοδα οπότε εδώ είναι και η νομιμότητα που θέλουμε ως Δημοτική Παράταξη που προανέφερα. Οι ομάδες φέρουν την ευθύνη για την διαχείριση των ποσών αυτών, εμείς έχουμε το καθήκον να τις επιχορηγούμε.

– Κλείνοντας ο Δήμος Κορινθίων θα πρέπει να στηρίζει κάθε μορφής αθλητικό σωματείο σύμφωνα με την κατηγορία που βρίσκεται και να είναι δίκαιος με όλους!

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμολέων Πιέτρης: Δίκαιη και νόμιμη επιχορήγηση για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator