ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

0


Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου, το Κορινθιακό Εργαστήρι Ιστορίας και το ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων συνδιοργάνωσαν εκδήλωση - αφιέρωμα στην συμμετοχή των φοιτητών στον αντιδικτατορικό αγώνα και την κορυφαία στιγμή της εξέγερσης.

H Ράνια Σαζακλή, εκ μέρους του ΚΕ.Π.Α.Π., ευχήθηκε καλή πορεία στο νεοσυσταθέν Κορινθιακό Εργαστήρι Ιστορίας, ηΌλγα Καραγιώργου, Διδάκτωρ Ιστορίας και Σχολική Σύμβουλος, εκ μέρους του Κορινθιακού Εργαστηρίου Ιστορίας,καλωσόρισε το κοινό και ευχαρίστησε το ΚΕ.Π.Α.Π. για την φιλοξενία και η Βάσια Θηβαίου, Φιλόλογος, παρουσίασε το Κορινθιακό Εργαστήρι Ιστορίας και τους στόχους του.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι τότε φοιτητές Νίκος Κουρτζής, Χειρουργός Ορθοπεδικός, η Γιάννα Ιωαννίδου, Αρχιτέκτων, η Βάντα Πιαδίτου, Μαθηματικός και ο Δημήτρης Σερεμέτης, Οικονομολόγος - Αναπληρωτής Καθηγητής της Εφαρμοσμένης Οικονομικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με σύντομες αφηγήσεις, ζωντάνεψαν τις μνήμες τους από τις ημέρες της εξέγερσης και όχι μόνο…

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο Διονύσης Ελευθεράτος, δημοσιογράφος - συγγραφέας, παρουσίασε, με τεκμηριωμένη ανάλυση, την διαφθορά, τα σκάνδαλα, τα ψεύτικα οικονομικά θαύματα και τα αληθινά κοινωνικά θύματα της δικτατορίας.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator