Συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

0
Λόγω των αυξημένων αναγκών συντήρησης σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με αίτημά του προς την Γενική Γραμματεία Υποδομών, εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 750.000 ευρώ.

Προκειμένου να προχωρήσει η εκτέλεση του ανωτέρω έργου, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 9/2018 μελέτη του Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου μας, διεξήχθη διαγωνισμός και υπεγράφη ανάλογη σύμβαση με την Τεχνική Εταιρεία Ι. ΝΤΖΑΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν τη συντήρηση της οδοποιίας όλου του Δήμου (Λουτρακίου-Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, Κυρά-Βρύσης, Στραβά-Σχίνου) .

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Γ. Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε για την άμεση ανταπόκρισή του και τη συμβολή του για την αντιμετώπιση και επίλυση των αναγκών του Δήμου μας.

Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator