Δήμαρχος Κορινθίων: "Απαντάμε με έργα και όχι με λόγια" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με θέμα την αγορά του κτηρίου της Πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Μετά από πολύ μεγάλο αγώνα 6 περίπου μηνών ο Δήμος αγοράζει το υπερσύγχρονο κτήριο που η κατασκευή του ολοκληρώθηκε πριν λίγα χρόνια και στοίχισε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ με κόστος τις 980 χιλιάδες περίπου είπε ο κ. Δήμαρχος.

Για πρώτη φορά θα στεγαστεί σε ενιαίο κτήριο από τα τρία που στεγάζεται σήμερα, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Κορινθίων.

¨Απαντάμε με ΕΡΓΑ και όχι με λόγια¨ τόνισε για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις που έχουμε δώσει είπε ο κ. Δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας πως είναι μια απάντηση σε αυτούς που όλο αυτό το διάστημα έλεγαν διάφορα, εμείς πήραμε το κτήριο με πολύ μικρότερο τίμημα ακόμα και αυτό που βγήκε στην δημοπρασία.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους σκοπούς που θα εξυπηρετήσει το κτήριο και επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως ¨Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ¨όπως έχουμε υποσχεθεί, θα στεγαστεί το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ¨.

Οι συνδημότες μας εμπιστεύονται για το έργο μας είπε ο κ. Δήμαρχος και καθημερινά κερδίζουμε το στοίχημα, έτσι και θα πολιτευτούμε ¨με βάση το έργο μας¨

Ολοκληρώνοντας επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως στις εκλογές ο συνδυασμός του θα είναι ανεξάρτητος και δεν ζητά από κανένα κόμμα στήριξη, αφού αυτοί που επιζητούν την στήριξη μπορεί να την πάρουν, αλλά δεν θα πάρουν ποτέ την στήριξη της κοινωνίας…

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμαρχος Κορινθίων: "Απαντάμε με έργα και όχι με λόγια" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator