ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ από το χώρο που κατασκευάζεται το εργοστάσιο ανακύκλωσης: "Σε 2,5 μήνες θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα"

0


Το χώρο όπου κατασκευάζεται η Μονάδα Ανακύκλωσης και Αερόβιας Κομποστοποίησης του Δήμου Κορινθίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ό σχεδιασμός του έργου έχει ξεκινήσει προ διετίας και σήμερα είναι σε φάση θεμελίωσης, ενώ πολύ σύντομα, όπου σε δυόμιση μήνες περίπου και όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής της μονάδας, θα τοποθετηθούν και τα μηχανήματα του εργοστασίου για τα οποία ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Δήμαρχος ο Δήμος Κορινθίων είναι μεταξύ των πρωτοπόρων στην απόκτηση ιδιόκτητης εγκατάστασης αξιοποίησης ανακυκλώσιμων υλικών και αερόβιας κομποστοποίησης.

Στις εγκαταστάσεις σε πρώτη φάση θα αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο τα ανακυκλώσιμα υλικά, που θα προέρχονται από ένα σύστημα διαλογής στην πηγή, που θα στηθεί σε όλο τον Δήμο Κορινθίων, τα οποία έπειτα θα διαχωρίζονται κατά είδος και θα δεματοποιούνται ώστε να πηγαίνουν προς πώληση.

Το έργο υλοποιείται εξ’ ολοκλήρου από χρήματα του Δήμου Κορινθίων, καθώς η Κυβέρνηση, παρά τις διαβεβαιώσεις χρηματοδότησης τέτοιων πρωτοβουλιών, δεν προχώρησε σε πρακτική στήριξη.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ από το χώρο που κατασκευάζεται το εργοστάσιο ανακύκλωσης: "Σε 2,5 μήνες θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator