Το... κύκνειο άσμα ενός ψεύτη

0




Την επιστροφή στα ψέματα και τις πέτσινες υποσχέσεις σηματοδότησε ο Α. Τσίπρας με την ομιλία του στη ΔΕΘ.

Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά δεν πείθει πλέον κανέναν.
Δοκιμάστηκε, μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε λιποβαρής.

Θα έπρεπε οι συμβουλάτορές του να τον ενημερώσουν ότι το έγκλημα δεν επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά με τον ίδιο τρόπο, καθώς κινδυνεύεις να βρεθείς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Αλλά που να βρουν χρόνο αμφότεροι όταν η γλώσσα έχει φτάσει στο πάτωμα γλύφοντας τους άλλοτε φονιάδες των λαών οι οποίοι έγιναν αδέρφια.

Έτσι λοιπόν, ο Αλέξης παρά τις μούτζες που του ρίχνουν οι αριστεροί (οι πραγματικοί) για τα αλισβερίσια με τα αμερικανάκια, αποφάσισε να φορέσει το αμπέχονο του 14’ και να τάξει για μια ακόμη φορά λαγούς με πετραχήλια.

Εν μέσω ενός θλιβερού ρεσιτάλ παροχολογίας, τη στιγμή που τα ΜΑΤ έπνιγαν με χημικά τον κόσμο που διαδήλωνε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ο λαοπρόβλητος αποπειράθηκε να μας πείσει ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω τις μαύρες σελίδες των μνημονίων και οδηγείται στη γη της επαγγελίας.

Προσέξτε! Όταν όλοι οι κορυφαίοι εταίροι μας έχουν καταστήσει σαφές ότι εάν δεν υπήρχε η λαίλαπα της διακυβέρνησης Τσίπρα η χώρα θα είχε ήδη βγει από τα μνημόνια, λέει στο λαό ότι οι κόποι του πλέον πιάνουν τόπο και σύντομα θα γευτεί του καρπούς της επιτυχίας.

Σε ποιον τα πουλάς αυτά... σύντροφε;
Μας τσάκισες δηλαδή με τις αυταπάτες σου και τώρα θες να σε ξαναψηφίσουμε για να οδηγήσεις τη χώρα... σε μεγάλα λιμάνια, στα οποία θα βρισκόταν ήδη εάν δεν υπήρχε η παρουσία σου.
Μάλιστα...


Εάν υπάρχει έστω κι ένας σώφρων πολίτης που να γέλασε το χειλάκι του ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο μέλλον μετά από την ομιλία σου, πραγματικά θα σε ψηφίσουμε.

Εάν νομίζεις ότι με υποσχετικές για μείωση του ΕΝΦΙΑ, τον οποίο τελικά δεν κατάργησες, μείωση της φορολογίας και των εισφορών μετά από το τσάκισμα της μεσαίας τάξης, αύξηση των μισθών που βρέθηκαν στα τάρταρα επί των ημερών σου, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που εσύ κατάργησες, θα μετριάσεις την εκλογική συντριβή που έρχεται, τότε μάλλον σε κυρίευσαν πάλι οι αυταπάτες.

Για τις συντάξεις ωστόσο πέταξες την μπάλα στην εξέδρα και ούτε καν τόλμησες να ψελλίσεις ότι δεν θα μειωθούν.

Που να τολμήσεις όταν οι αγορές συνέτριψαν το χρηματιστήριο και τα spreads εκτοξεύθηκαν λόγω του φόβου της επιστροφής στις ηρωικές εποχές του 14’.

Από το μενού βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι προσλήψεις. Ίσως ήταν η μονή πιστευτή εξαγγελία. Άλλωστε το μόνο που έκανες με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια ήταν να διορίζεις αφειδώς κομματόσκυλα και συντρόφισσες.

Θα δώσεις είπες και επίδομα ενοικίου στα νέα ζευγάρια μπας και λυθεί το δημογραφικό. Θα σου προτείναμε να τους δώσεις και επίδομα κρεβατιού, καθώς θα είναι επίπονο να προσπαθούν να λύσουν το ζήτημα... στα πατώματα και ο νοών νοείτω.

Για να μην είμαστε άδικοι... σύντροφε, οφείλουμε να σου αναγνωρίσουμε την στήριξη στο συνεταιράκι σου, ο οποίος μετά από την πάσα που του έκανες με αφορμή την επιστροφή των αναδρομικών στους ένστολους ενδέχεται να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτά είναι πάνω κάτω τα... ντεσού του οράματος του Αλέξη για την... μεταμνημονιακή Ελλάδα. Ένα όραμα που επί της ουσίας αποτελεί το... κύκνειο άσμα ενός ψεύτη, ασχέτως εάν ο λαοπλάνος επιχειρεί να μας πείσει για το αντίθετο.

Διότι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι από το 81’ μέχρι σήμερα, όσες κυβερνήσεις είχαν πάρει την κατιούσα και προσπάθησαν να ανακάμψουν μέσω της παροχολογίας έχασαν παταγωδώς.

Σύντομα θα το διαπιστώσει...

AntiNews
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το... κύκνειο άσμα ενός ψεύτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator