Πνευματικός: Ο Δήμος Κορινθίων έτοιμος να εντάξει έργα πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ

0Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε υπό την Προεδρία του Αρμοδίου Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου η 3η Συνεδρίαση Επιτροπής Καθοδήγησης για το3η Συνεδρίαση Επιτροπής Καθοδήγησης για το «Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Υποδομών Λυμάτων» για τους οικισμούς Γ' προτεραιότητας.

Συμμετείχα στο προεδρείο εκπροσωπώντας την Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων ´Υδρευσης Αποχέτευσης αναπληρώνοντας το Δήμαρχο Ρεθύμνου και Πρόεδρο κ. Μαρινάκη Γιώργο.

Η χώρα στην τελική ευθεία για την κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων σε όλους τους οικισμούς με πληθυσμό πάνω από 2.000 κατοίκους.

Ο Δήμος Κορινθίων έτοιμος να εντάξει έργα πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ κυρίως στη δημοτική ενότητα Άσσου – Λεχαίου και όχι μόνο.

Α.Πνευματικός

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: Ο Δήμος Κορινθίων έτοιμος να εντάξει έργα πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator