Το Soul Kitchen στην ημερίδα της "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018" με θέμα "Αειοφόρος Τουρισμός" - ΒΙΝΤΕΟ

0Τη δική του "νότα" με κάποιες από τις ιδιαίτερες γεύσεις της ομάδας του chef  Παναγιώτη Μαζιώτη προσέθεσε το Soul Kitchen στην ημερίδα της "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018" με θέμα "Αειοφόρος Τουρισμός" που διεξήχθη χθες με μεγάλη επιτυχία.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Soul Kitchen στην ημερίδα της "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018" με θέμα "Αειοφόρος Τουρισμός" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator