ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση του Rally Κορίνθου της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Κορινθίας

0Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στη διοργάνωση του Rally Κορίνθου της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Κορινθίας.
Η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει το κέντρο του αγώνα ο οποίος είναι ενταγμένος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Χώματος 2018 και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2018 με πανηγυρική εκκίνηση στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη (Πανεπιστήμιο), το Σάββατο 3.11.2018 και ώρα 20:00.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση του Rally Κορίνθου της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator