ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρέμβαση Πιέτρη για τις εργασίες στην πλατεία Π. Τσαλδάρη (Περιβολάκια)

0Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 28/9/2018 ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014 – 2019 και Δημοτικός Σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα από τον Δήμαρχο Κορινθίων για την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται αυτό το χρονικό διάστημα από τον Δήμο με στόχο την ανάπλαση της πλατείας Π. Τσαλδάρη (Περιβολάκια).

Συγκεκριμένα, ο κ. Πιέτρης επισήμανε, κατ' αρχάς, ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της ανάπλασης και της αναβάθμισης της κεντικής πλατείας της πόλης μας είναι κοινή επιθυμία όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών του Δήμου Κορινθίων. Όμως, η επιβράδυνση των εργασιών είναι μια εξέλιξη που πρέπει να μας προβληματίσει, καθώς επιδρά δυσμενώς στην ομαλή καθημερινότητα του κέντρου της πόλεως και πλήττει την εικόνα της Κορίνθου στους επισκέπτες της, ημεδαπούς ή αλλοδαπούς.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος ρωτήθηκε από τον κ. Πιέτρη για ποιον λόγο οι εργασίες ανάπλασης, οι οποίες ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, έχουν παγώσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πότε θα ξεκινήσουν και πάλι και πότε προβλέπει ότι θα ολοκληρωθούν οριστικά.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι το προσωρινό πάγωμα των εργασιών οφείλεται στην καθυστέρηση προμήθειας των εργολαβών με κάποια απαραίτητα υλικά, ότι η ανάπλαση θα συνεχιστεί και πάλι μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς επίσης ότι το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2019.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρέμβαση Πιέτρη για τις εργασίες στην πλατεία Π. Τσαλδάρη (Περιβολάκια)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator