Παρέμβαση Τ. Πιέτρη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για τα ακραία καιρικά φαινόμενα

0Τη Δευτέρα 1/10/2018 συνεδρίασε εκτάκτως, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Κορινθίων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κορίνθου (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.), προκειμένου να θέσει επί τάπητος το ζήτημα των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Κορινθία το περασμένο Σαββατοκύριακο, και ιδίως την Κυριακή. Εκεί έδωσε το παρών και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014 – 2019 και Δημοτικός Σύμβουλος, Τιμολέων Πιέτρης.

Μάλιστα, ο κ. Πιέτρης έλαβε τον λόγο και διατύπωσε τρεις προτάσεις που στοχεύουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας του Δήμου Κορινθίων και ιδιαίτερα της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κατά την αντιμετώπιση τέτοιων καιρικών φαινομένων. Πρώτον, πρότεινε την δημιουργία ειδικής ομάδας άμεσης παρέμβασης στο πλαίσιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., η οποία θα δραστηριοποιείται όταν εμφανίζονται έκτακτα καιρικά φαινόμενα αντιδρώντας με ταχύτητα και συντονίζοντας τις ενέργειές της με τις δράσεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των άλλων φορέων που επιχειρούν.

Δεύτερον, συνέστησε την έκτακτη εικοσιτετράωρη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. καθ' όλη την διάρκεια των ακραίων φαινομένων με κατάλληλη προσωρινή στελέχωση αυτού, έτσι ώστε κάθε πολίτης και κυρίως κάθε δημότης να έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει με την υπηρεσία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να καλέσει την ομάδα άμεσης παρέμβασης όποτε προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Τέλος, ο κ. Πιέτρης ανέφερε πως με το πέρας των έντονων καιρικών φαινομένων θα πρέπει ειδικό κλιμάκιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να καταγράφει άμεσα τις ζημιές και τις καταστροφές που υπάρχουν σε όλη την έκταση του Δήμου Κορινθίων και αφορούν το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης αυτού, με σκοπό να τις αποκαθιστά το ταχύτερο δυνατόν. Άλλωστε, συμπερασματικά τόνισε πως η εύρυθμη λειτουργία και η συνεχής ανάπτυξη αυτής της Δημοτικής Επιχείρησης είναι ανάγκη να αποτελούν προτεραιότητες του Δήμου Κορινθίων.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρέμβαση Τ. Πιέτρη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για τα ακραία καιρικά φαινόμενα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator