Ν.Δ.: Στη λασπουριά της Βόχας ανακοινώθηκε ο Νίκας !!!

0
Στα πλαίσια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κορινθία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως ο κύριος Νίκας θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης που θα στηρίξει το κόμμα του κάτι που ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα και απέμενε μόνο η επιβεβαίωση.
Από τη μεριά του ο κος Νίκας δεσμεύτηκε ότι θα γυρίσει όλη την περιφέρεια της Πελοποννήσου δίνοντας τον προεκλογικό του αγώνα από χωριό σε χωριό.
Εντύπωση προκάλεσε, αν και αναμενόταν, η πλήρης απουσία των γαλάζιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του Πέτρου Τατούλη.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν.Δ.: Στη λασπουριά της Βόχας ανακοινώθηκε ο Νίκας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator