ΒΕΛΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Θ.ΜΑΝΑΒΗ

0Ο συνδυασμός "Νέα Πνοή" σας προσκαλεί στην παρουσίαση της διακήρυξης καθόδου του στις δημοτικές εκλογές του 2019 για τον δήμο Βέλου-Βόχας.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 το πρωί στο καφενείο "ΛΟΥΞ" στην κεντρική πλατεία του Βέλου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αθανάσιος Μανάβης, θα παρουσιάσει στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους , τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που στελεχώνουν τον συνδυασμό.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Θ.ΜΑΝΑΒΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator