Το Ίδρυμα Κορινθιακών Μελετών σας προσκαλεί στον Εορτασμό του προστάτου του Αγίου Ματθαίου του Ακτήμονος

0

Το Ίδρυμα Κορινθιακών Μελετών, σας προσκαλεί στον Εορτασμό του προστάτου του Αγίου Ματθαίου του Ακτήμονος (16ος αιών.) από τη Σικυώνα, του οποίου τη μνήμη η Εκκλησία μας τιμά την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018. Στον Ιερό ναό του Αγίου στην Αρχαία Σικυώνα (Βασιλικό) θα τελεσθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, ώρα 5:00 μ.μ., Εσπερινός και Αρτοκλασία με τη συμμετοχή της Βυζαντινής Χορωδίας Ιεροψαλτών Κορινθίας «Κυριακός ο Υμνογράφος».

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 9:00 π.μ. θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία και για τον βίο του Αγίου Ματθαίου θα ομιλήσει η Φιλόλογος, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας κ. Αντιγόνη Βογιατζή-Ζακούρα.

Η παρουσία σας θα τιμήσει τον Άγιό μας και θα λαμπρύνει τον εορτασμό του.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Ίδρυμα Κορινθιακών Μελετών σας προσκαλεί στον Εορτασμό του προστάτου του Αγίου Ματθαίου του Ακτήμονος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator