Περικλής Μαντάς: Αλήθειες και ψέμματα

0



Είναι αλήθεια!

Το μόνο που με συνδέει με τον κ. Πέτρο Τατούλη είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος μας (Π). Όπως επίσης το μόνο πράγμα που μας συνδέει με τον κ. Νίκο Μπελογιάννη είναι το αρχικό γράμμα του επώνυμού μας (Μ).

Είναι ψέμμα!

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η μήνυση και η αγωγή που κατέθεσα δεν αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως θεσμό, που ακόμη και σήμερα υπηρετώ, αλλά στρέφονται εναντίον του κ. Τατούλη ως φυσικό πρόσωπο.

Κατανοώ ότι έπειτα από 9 χρόνια στη θέση του Περιφερειάρχη, του είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι κι ο ίδιος είναι ένας απλός θνητός όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι πολίτες.

Είναι πολιτική παραφροσύνη!

Η προσπάθεια του να με αναμείξει με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην Π.Ε. Μεσσηνίας, που ξέσπασε επί των «ημερών» του, μια υπόθεση η οποία βρίσκεται ήδη σε τακτική ανακριτική διαδικασία, υποδηλώνει ξεκάθαρα την αδίστακτη πολιτική συμπεριφορά του, που δεν διστάζει για ακόμη μια φορά να σπιλώνει υπολείψεις και ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσει το προσωπικό του αφήγημα.

Είναι ξεκάθαρο!

Θυμίζω στον ίδιο και στους συνεργάτες του ότι ο κ. Τατούλης είναι ο κατηγορούμενος και αυτός έχει κληθεί να υπερασπιστεί τα ψέμματά του.

Είναι πολιτικά δειλό!

Από τη σημερινή του συκοφαντική ανακοίνωση να λείπει η υπογραφή του.

Περικλής Μαντάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου
Πολιτευτής ΝΔ Ν. Μεσσηνίας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περικλής Μαντάς: Αλήθειες και ψέμματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator