Ο Θάνος Τζήμερος στην Κόρινθο

0Ο Θάνος Τζήμερος στα πλαίσια περιοδείας στην Πελοπόννησο από 18 έως 22.10.2018 θα επισκεφθεί την Κορινθία στις 18.10.2018.
Την Πέμπτη 18.10.2018 στις 21:00 στο Επιμελητήριο Κορίνθου, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με τίτλο: «Κι όμως γίνεται!» που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Οργάνωση Πελοποννήσου του κόμματος «Δημιουργία ξανά!»  με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Θάνο Τζήμερο.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Θάνος Τζήμερος στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator