Εκοιμήθη η μητέρα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κορίνθου

0



Η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου μετά πενθίμου σεβασμού αγγέλλει την εις Κύριονεκδημίαν της αειμνήστου ΑΣΠΑΣΙΑΣ Γ. ΜΑΝΤΑΛΟΥ (ετών 97)  μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου.

Η Νεκρώσιμος αυτής Ακολουθία ψαλήσεταιαύριον Τετάρτην, 10ην Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., εις τον Καθεδρικόν Ιερόν Ναόν του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, μετά την τέλεσιν εις τον αυτόν Ιερόν Ναόν και περί ώραν 7ην πρωϊνήν της και υπέρ αναπαύσεως αυτής Θείας Λειτουργίας.

Παρακαλούνται οι πιστοί όπως προσέλθουν και υψώσουν τας προσευχάς των εις τον Πανάγαθον Θεόν ίνα τάξη την ψυχήν αυτής εν χώρα ζώντων, εν τοις κόλποις Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ.

Είη αυτής η μνήμη αιωνία!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκοιμήθη η μητέρα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator