ΚΙΑΤΟ: 800.000€ άμεσα στο Δήμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τη θεομηνία

0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή η χρηματοδότηση του ΔΗΜΟΥ κ της ΔΕΥΑ Σικυωνίων από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 800.000€ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τις πρόσφατες θεομηνίες. Ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση για την γρήγορη ανταπόκρισή του στο αίτημα που υπέβαλλε ο δήμος από την Κυριακή το πρωί. Η έμπρακτη και άμεση υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών, για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση των άμεσων κ επειγουσων αναγκων του δήμου, ενδυναμώνει τις προσπάθειες των υπηρεσιών και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: 800.000€ άμεσα στο Δήμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από τη θεομηνία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator