Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη": Ανοιχτό μάθημα Αργεντίνικου Tango

0



Ο πολιτιστικός σύλλογος Κορινθίων Τερψιχόρη σε συνεργασία με τον εξαιρετικό δάσκαλο Παναγιώτη Τσάκαλο, διοργανώνει ένα ανοιχτό μάθημα γνωριμίας με την τέχνη του αργεντίνικου Tango. Με όχημα την μουσική θα μεταφερθούμε στο μαγικό Μπουένος Άιρες,εκεί που το πάθος συναντά τον χορό. σας περιμένουμε με χαρά!
Είσοδος δωρεάν

https://www.facebook.com/events

Λίγα λόγια για το δάσκαλο

Γεννήθηκε στο Αίγιο.
Η πρώτη του επαφή με το TangoArgentino και τους latin χορούς γίνεται το 2007. Μετά από τρία χρόνια ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο χορό. Το 2011 γίνεται μέλος της Patras Tango Academia όπου μέχρι και σήμερα είναι συνεργάτης των ιδρυτών της.
Από το 2010 διοργανώνει, χορογραφεί και χορεύει σε ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, μαθητικές παραστάσεις, χοροθέατρα και συνεργάζεται με επαγγελματίες μουσικούς, όπως ο Μάριος Στρόφαλης, η Martha Moreleon, ο Herman Mayr, o Luca Melis, η Ξένια Τσέλιγκα κ.α.. Επίσης, συνεργάζεται με την Αγάπη Ακριτίδου στη διδασκαλία και την προώθηση του Tango Argentino στο Αίγιο. Μαζί με τους μαθητές του συμμετέχουν συχνά σε χορευτικές παραστάσεις και δρώμενα προσκεκλημένοι από καλλιτεχνικούς φορείς, ιδιωτικές σχολές χορού, παραγωγούς καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Πάτρα και στο Αίγιο. Έχει διοργανώσει σεμινάρια & shows Τango Αrgentino με την ονομασία ‘’Aighion Tango Meeting”, όπου μαζί με τα χοροθέατρα και την εν γένει δραστηριότητα προάγει πολιτισμό στην πόλη μέσω της τέχνης του Tango, κοινά αποδεκτό από τους σημαντικότερους φορείς του Αιγίου και ανθρώπους της τέχνης. Τα δύο τελευταία χρόνια ταξιδεύει συχνά στη Βαρσοβία (Πολωνία) όπου και διδάσκει Τango.
Ως χορευτής της χορευτικής ομάδας της Patras Tango Academia και μετέπειτα του PeiraiasTango έχει συμμετάσχει σε μεγάλα χοροθέατρα της Ακαδημίας και συνεχίζει μέχρι και σήμερα τις εμφανίσεις του σε Πειραιά και Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τους Fabian Salas & Lola Diaz, από τον καθηγητή και χορογράφο της σχολής καλών τεχνών UNA του πανεπιστημίου του Buenos Aires Leonardo Cuello, Leandro Palou & Maria Tsiatsiani, Sebastian Jimenez & Nadia Johnson, Βασίλη Ντούκα & Ειρήνη Φιλίππου.
Στη διδασκαλία του προσπαθεί να εμφυσήσει την αγάπη του για το χορό στους μαθητές του και το σεβασμό για τον άνθρωπο. Πιστεύει πως μέσα από την έκφραση των συναισθημάτων και την προσπάθεια αυτοβελτίωσης που απαιτεί ο χορός το άτομο εξελίσσεται και γίνεται καλύτερο.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη": Ανοιχτό μάθημα Αργεντίνικου Tango"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator