Υποψήφια Miss Young από το Λουτράκι!

0
Η δικιά μας Αγγελική Μαυρομάτη, το πανέμορφο κορίτσι μας από το Λουτράκι, λαμβάνει μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καλλιστείων για την ανάδειξη της Star Hellas, της Μiss Hellas και της Miss Young... και διεκδικεί τον τίτλο της Miss Young !!
Τα καλλιστεία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα!
Πρόκειται σίγουρα για μια από τις ομορφότερες υποψήφιες του διαγωνισμού!
Η 17χρονη Αγγελική είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου και έχει ως στόχο να ακολουθήσει σπουδές Ιατρικής.

Για να στηρίξετε την υποψηφιότητά της μπορείτε την ημέρα της ψηφοφορίας να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποψήφια Miss Young από το Λουτράκι!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator