ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι "Gospelling Souls" στο Καλογεροπούλειο

0


Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, πιστό στις αρχές του ιδρυτή του και με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων ξεκινά εκτός από την εκπαιδευτική, και την καλλιτεχνική του περίοδο 2018 - 1019.

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων η διακεκριμένη χορωδία "Gospelling Souls" από το Hanerau-Hademarschen της Γερμανίας. Οι "Ψυχές του Γκόσπελ", το εκπληκτικό φωνητικό σύνολο που αποτελείται από 36 άνδρες και γυναίκες από 14 ως 70 ετών αποδίδουν με ξεχωριστή γνησιότητα τα θρησκευτικά τραγούδια της Αμερικής του προηγούμενου αιώνα (Gospels) και μοιράζονται στις εμφανίσεις τους τον ενθουσιασμό και τον ρυθμό τους. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία καθώς οι χορωδοί θα κάνουν δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα, μια στην Αθήνα και μια αποκλειστικά για το κοινό της Κορινθίας στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα πριν την επιστροφή τους στο εξωτερικό.

Μην την χάσετε!



Παναγιώτης Θεοδοσίου/Panagiotis Theodossiou
Συνθέτης - Πιανίστας - Εκπαιδευτικός/ Composer - Pianist - Educator
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Καλογεροπούλειου Ωδείου/ Fondation Kaloy Conservatory Artistic Director
Αντιπρόεδρος του Μουσικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχικού "Η ΕΥΤΕΡΠΗ" / Vice President in Psychiko Musical and Cultural Association
"EUTERPA"
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι "Gospelling Souls" στο Καλογεροπούλειο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator