Ο "Ιησούς" των δημοτικών εκλογών της Κορίνθου είναι εδώ...

0...ζει στον Συνοικισμό, είναι βιοπαλαιστής, είναι αγαπητός από το λαό, έχει ιδέες, δύναμη, είναι σπόρτσμαν και έχει αδιαμφισβήτητα προσόντα: Ξέρει να μετακινείται σαν τον Μπολτ, να αλλάζει "χρώματα" σαν το χταπόδι, τι κι αν είναι τραχύς, τι κι αν είναι δεξιός και με συμπάθειες στη Χ.Α.;;;

Αυτός ο τυπάς, επειδή είναι τυπάς, πήρε τους ψήφους των πολιτών του Συνοικισμού, που ήταν με τον Νανόπουλο, τους έβαλε στο καροτσάκι της οικοδομής και τους μετέφερε στο στρατόπεδο του αντιπάλου του !!!

Πες μου αλήθεια, μπορείς να τον εμπιστευτείς;;; 

Για να πώ την αλήθεια κ.υποψήφιε, δεν με έχεις πείσει! Δεν έχεις βγάλει άχνα για τον HELIX POMATIA ASTEGUS & Still Staurelicus! 
Να θυμίσω ότι ο πρώτος διδάξας στις μετακινήσεις ήταν ο HELIX HELIX POMATIA ASTEGUS... άρχισε με Θωμαίδη, "Πορεία Ευθύνης" μετά, για να καταλήξει εκπνέοντας στην "ΠΝΟΗ".

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο "Ιησούς" των δημοτικών εκλογών της Κορίνθου είναι εδώ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator