Α. ΖΑΡΡΟΣ: ”Θα μας πνίξουν τα... αντιπλημμυρικά έργα” !!!

0



Ανθρώπων έργα όλα...

Κι ο Ξενοφών κι ο Ζορμπάς από την πολύ ανάπτυξη του πλανήτη μάς επισκέπτονται όλο και πιο συχνά (και οι τσούχτρες το ίδιο). Κι οι ποταμοί λάσπης που πέρασαν σήμερα μέσα και δίπλα από τα σπίτια μας από αναπτυξιακά έργα προέκυψαν.

Καλά τα έργα του αυτοκινητόδρομου και του προαστιακού δεν λέω. Και πολλά ...μύρια έριξαν στην περιοχή και έδωσαν και δίνουν δουλειά σε πολλούς. Όμως, παρόλο που τα χρυσοπληρώνουμε, δεν γίνονται σωστά. Η μεγιστοποίηση του κέρδους των εταιρειών, η δήθεν απόδοση των ευθυνών από τη μία στην άλλη, καθώς και η αδυναμία των εξουσιών να τους αντισταθούν φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα.

ΑΚΤΩΡ, ΜΕΤΚΑ, ΤΕΡΝΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ και δεν ξέρω ποιοι άλλοι εμπλέκονται πρέπει να λογοδοτήσουν για όλα αυτά. Να φτιάξουν σωστά αντιπλημμυρικά έργα, γιατί θα μας πνίξουν, να αποκαταστήσουν όλες τις ζημιές που έκαναν στην περιοχή και να το κάνουν τώρα...

Πρέπει με κάθε μέσο να πιεστούν. Νομικά, πολιτικά και κινηματικά. Οι δήμοι πρέπει να πρωτοστατήσουν σε αυτή την προσπάθεια και όλοι οι πολίτες να κινητοποιηθούν. Δεν είναι ώρα για μικροπολιτική και στείρα αντιπολίτευση. Και τα φρεάτια ήσαν ανοικτά και ο μηχανισμός δούλεψε. Όμως η ένταση του φαινομένου και τα ατελή αντιπλημμυρικά έκαναν μεγαλες καταστροφές. Πρέπει μαζικά και οργανωμένα, δημοτική αρχή, αντιπολιτεύσεις και όλοι οι δημότες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν τα αυτονόητα.

Για να δούμε τώρα που κινδυνεύουμε πολλοί και πολύ, θα κάνουμε κάτι σωστά;

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α. ΖΑΡΡΟΣ: ”Θα μας πνίξουν τα... αντιπλημμυρικά έργα” !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator