Με σταυρωμένα τα χέρια (κυριολεκτικά) η περιφέρεια Πελοποννήσου "αντιμετωπίζει" τα σοβαρά προβλήματα της κακοκαιρίας !!!

0
Με σταυρωμένα τα χέρια στην "πρώτη γραμμή" η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κα Αντωνία Μπούζα για τον συντονισμό των υπηρεσιών και την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων της Πελοποννήσου.
Μάλλον πρόκειται για παλιά συνήθεια όμως !!!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με σταυρωμένα τα χέρια (κυριολεκτικά) η περιφέρεια Πελοποννήσου "αντιμετωπίζει" τα σοβαρά προβλήματα της κακοκαιρίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator