Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη... το ρηξικέλευθο γόνο της γνωστής αυτής ικογένειας Ελλήνων πολιτικών

0



Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρωτοβουλία του στην εξαγωγή πορίσματος για την τραγωδία στο Μάτι! Ειλικρινά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από το ρηξικέλευθο γόνο της γνωστής αυτής οικογένειας Ελλήνων πολιτικών!

Με θάρρος βγήκε να καταγγείλει την κυβέρνηση, παραλείποντας, μάλλον εκ λάθους να πει ποια κυβέρνηση!

Αυτή που με την ανοχή και τις ευλογίες της οικοδομήθηκε το Μάτι; 
Ένας οικισμός μέσα σε δασική περιοχή; 
Την κυβέρνηση που επέτρεψε στους ιδιοκτήτες του φιλέτου της παραλίας , να αποκόψουν όλες τις εξόδους προς τη θάλασσα; 
Τους διεφθαρμένους κρατικούς λειτουργούς , που έκαναν τα στραβά μάτια, τους πολιτικάντηδες που για τα ψηφαλάκια , γύρισαν το κεφάλι για να μην βλέπουν; 
Ή την κυβέρνηση που , προτίμησε αντί να προχωρήσει σε κατεδαφίσεις… να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα;;;

Με αυτό το «Δημιουργημένο» μπάχαλο, ούτε ο Σούπερμαν , παρέα με τον Μπάτμαν, δεν έσωζαν τον κόσμο!

Πρώτα λοιπόν, να μπει στον κόπο ο «Αρχηγός» να μας πει … ποια ή ποιες κυβερνήσεις… και μετά, να σηκώσει το λιθάρι και να το λιθοβολήσει όποιον φταίει! 

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη... το ρηξικέλευθο γόνο της γνωστής αυτής ικογένειας Ελλήνων πολιτικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator