ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Δεν ανήκει στον Αριστείδη Φλώρο η εξέταση στο Ευαγγελισμό

0


Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Τάσος Τέλλογλου φαίνεται πως η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του ανήκει σε άλλον ασθενή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Τάσος Τέλλογλου φαίνεται πως η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του ανήκει σε άλλον ασθενή.

Συγκεκριμένα με βάση τις πληροφορίες του ΣΚΑΙ η εξέταση ανήκει σε άνθρωπο ο οποίος όντως αντιμετωπίζει σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα. Σημειώνεται επίσης πως υπάρχει και δεύτερο έγγραφο το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείο στο οποίο πιστοποιείται η πάθηση. Ο γιατρός που υπογράφει και το συγκεκριμένο έγγραφο αρνείται πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του. Υπογραμμίζεται πως το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού.

Σε κάθε περίπτωση ο Αριστείδης Φλώρος οδηγείται και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας και αναμένεται άμεσα έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο τελικώς θεμελιώθηκε το ποσοστό αναπηρίας 70% με το οποίο αποφυλακίστηκε.

Πηγή: http://www.skai.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Δεν ανήκει στον Αριστείδη Φλώρο η εξέταση στο Ευαγγελισμό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator