ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ: "Η χυδαία προσωπική επίθεση σου σε μένα δείχνει τον πανικό σου"

0Απάντηση στην προσωπική και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο επικεφαλής της μειοψηφίας στον δήμο Βέλου-Βόχας, Θανάσης Μανάβης, απο τον δήμαρχο κ.Αννίβα Παπακυριάκο.

"Κύριε" Παπακυριάκο,

Μέχρι σήμερα σε αντιμετώπισα με απόλυτο σεβασμό για την θεσμική ιδιότητα που κατέχεις.

Δεν έχει υπάρξει, ούτε λέξη μα ούτε και πράξη μου, που να έχει θίξει την προσωπικότητά σου, την επαγγελματική και οικογενειακή σου αξιοπρέπεια.

Εσύ επέλεξες τον ολισθηρό δρόμο της χυδαίας προσωπικής επίθεσης εναντίον μου. Με απαξιωτικά και χυδαία υπονοούμενα.

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Ο Θανάσης Μανάβης όταν μπήκε στον χώρο της αυτοδιοίκησης μπήκε με δικά του λεφτά χωρίς να χρωστά ΕΝΑ ΕΥΡΩ σε κανένα. Εγώ, η οικογένειά μου και το ευρύτερο συγγενικό μου περιβάλλον, μοχθούμε και όπου μπορούν, βοηθούμε.

Αυτό το "κενό" ή το "τίποτα", φτιάχθηκε με προσωπικό ιδρώτα και πολλή δουλειά. Και συνεχίζεται και η δουλειά και ο καθημερινός ιδρώτας, γιατί δεν ζούμε από κανέναν άλλο, ούτε έχουμε καμία αντιμισθία.

Η χυδαία προσωπική επίθεση σου σε μένα δείχνει τον πανικό σου και σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις το προσωπείο του καλού παιδιού και να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο.

Δεν θα σε ακολουθήσω στην χυδαιότητα.

Είναι πάντως καλύτερη η δική μου "αδυναμία" παραγωγής λόγου, από τα δικά σου όμορφα λόγια που ήταν του αέρα και 8 χρόνια κατέστρεψαν τον δήμο Βέλου-Βόχας.

Η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε, όπως ξέρεις πολύ καλά.

Αυτά για την ώρα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ: "Η χυδαία προσωπική επίθεση σου σε μένα δείχνει τον πανικό σου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator