Νέα καμένα πολιτικά σχέδια… δήθεν “μακεδονομάχων”

0




Η χωρίς προηγούμενο πολιτική κοροϊδία συνεχίζεται. Αδιαφορώντας για τα τετελεσμένα που παγιώνονται από η συμφωνία με την ΠΓΔΜ για το όνομα, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, κυβερνητικός εταίρος και «σκληρός» υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απεργάζεται νέα σχέδια πολιτικής εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών που δείχνουν μεγάλη ευαισθησία στα αποκαλούμενα ως «εθνικά θέματα».

Βασικοί στόχοι είναι, πρώτον, η διατήρηση της «καρέκλας» όσο περισσότερο γίνεται και δεύτερον να πετύχει την επανεκλογή του κόμματος στη Βουλή, πάλι με το παλιό, καλό, δοκιμασμένο κόλπο. Το ότι κάποιοι είναι περισσότερο… πατριώτες από τους υπόλοιπους, επιδιώκοντας βέβαια να πείσουν ότι τα πραγματικά πατριωτικά διαπιστευτήρια είναι τα δικά τους.

Η κατακραυγή για την ανοχή και υπερψήφιση όλων αυτών των πολιτικών για τις οποίες κατακεραύνωνε τους πολιτικούς του αντιπάλους, «κράζοντας» άναρθρα στα προεκλογικά μπαλκόνια και στα τηλεοπτικά κανάλια, φαίνεται πως τον οδήγησε στην εκπόνηση ενός σχεδίου, ώστε να περιοριστεί η ζημιά από τις συνεχείς κωλοτούμπες.

Τώρα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το κόμμα από την κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας για το όνομα «Μακεδονία», συνεχίζοντας τα περί «αδιαπραγμάτευτου ονόματος» για τους Ανεξάρτητους Έλληνες! Όσο μπορεί επιδεικνύει βέβαια… στρατηγική ψυχραιμία και δεν δρα εν θερμώ (σε αντίθεση με όλες τις άλλες περιπτώσεις), αφού φαίνεται η καρέκλα είναι γλυκιά, το ισχυρότερο αφροδισιακό.

Προαναγγέλλει δε, αποχώρηση από την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα, δηλαδή η συμφωνία στη Βουλή και γλύφει κλείνοντας το μάτι στο «πατριωτικό ακροατήριο», λέγοντας, σε αντίθεση με τη γνωστή πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όσοι συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι φασίστες, υποστηρίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι πατριώτες!

Άφησε δηλαδή να προχωρήσει η συμφωνία αντί να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια για να είναι συνεπείς στις διακηρύξεις του, προφανώς για να μη χάσει τον υπουργικό θώκο και για να μην διαταράξει τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι και αυτός αναξιοπρεπής αφού ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές «εταίρου».

Με απλά λόγια, αυτό που θα κάνουν οι απόλυτα ταυτισμένοι Τσίπρας και Καμμένος, διότι όλα τα υπόλοιπα είναι για τους… περιορισμένης ευθύνης, είναι να φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή, όταν αποφασίσουν να πάνε σε εκλογές! Εύγε! Νεοελληνικός πολιτικός εμετός.

Εκεί ο Καμμένος θα κάνει το κομμάτι του επιχειρώντας να παραστήσει πάλι τον… αντιστασιακό στη «νέα τάξη πραγμάτων» αποχωρώντας από την κυβέρνηση για να υφαρπάξει ξανά τις ψήφους που τον εξέλεξαν, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα θα διαρρέουν στο ψιθυριστό ότι όλα έγινα επίτηδες διότι η συμφωνία δεν ήταν καλή…

Defence-Point
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα καμένα πολιτικά σχέδια… δήθεν “μακεδονομάχων”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator