ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σε απόσταση θανάτου ανυποψίαστοι τουρίστες

0

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές (12/9/2018) και προκαλούν τρόμο για όποιον γνωρίζει εκείνο το σημείο (δείτε αναλυτικά εδώ) αλλά και γενικότερα τα αφύλακτα πρανή του Ισθμού της Κορίνθου.

Ανυποψίαστοι τουρίστες έχουν πλησιάσει σε απόσταση θανάτου κυριολεκτικά για να θαυμάσουν ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ελλάδας που όμως βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη.

Κινδυνεύουν θανάσιμα αλλά δεν το γνωρίζουν !!!

Για το θέμα αυτό και τις παγίδες του αφύλακτου Ισθμού έχουμε ασχοληθεί εκτενώς εδώ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα κατά μήκος των εθνικών οδών αλλά και του σιδηροδρομικού δικτύου υπάρχει περίφραξη ασφαλείας ενώ για λίγες εκατοντάδες μέτρα στον Ισθμό δεν υπάρχει η παραμικρή προφύλαξη !!!Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σε απόσταση θανάτου ανυποψίαστοι τουρίστες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator