Πλήρης καταστροφή στο γήπεδο Τραγάνας Κιάτου

0


1/2/2018 και ενω οι προετοιμασιες των αθλητων ολων των ομαδων της περιοχης ξεκινουν.Περιπου 250 αθλητες αγωνιζονται σε αυτο το γηπεδο οι ομαδες Θυελλας ΚΔ, Ασπροκαμπου, Αετου Κρυονεριου Αναγεννησης Κιατου,η ομαδα του Πελοπα κατα την περιοδο της προετοιμασιας,καθως και 130 παιδια απο τις ακαδημιες του Πελοπα. Οι γνωστοι ''αγνωστοι '' που συνεχιζουν να διαμενουν σε εκταση που ανηκει στο ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ πλησιον του γηπεδου,θεωρουν πλεον δικη τους ιδιοκτησια και το γηπεδο , αφου στην κυριολεξια πηραν τα παντα πλεον προβαίνουν σε ανεξηγητους βανδαλισμους, το φαινομενο ειναι σε πληρη εξαρση εδω και 70 μερες,και αναρωτιομαστε σαν πολιτες αυτης της πολης ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΙΩΝΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ???






Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλήρης καταστροφή στο γήπεδο Τραγάνας Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator