Εδώ ο κόσμος καίγεται: 'Ύμνοι" Ψυχογιού στους... Αιγύπτιους ψαράδες και την... Πακιστανική κοινότητα !!!

0



Ανάρτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργου Ψυχογιού στο fb στις 29/7/2018

Η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού, χωρις διακρίσεις προς κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, είναι η δύναμη μας τοσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικο και αποδεικνύεται περίτρανα και στην εθνική τραγωδία που βιώνουμε.

Όμως, μέσα σε αυτες τις δύσκολες ώρες υπήρξαν και κάποιες αλλες κινήσεις οι οποίες δεν έτυχαν σχεδόν καμίας προβολής από τα ΜΜΕ και θεωρω οτι πρέπει να αναφερθούν και να αναδειχτούν:

- Η αμεση ανταποκριση και συμβολή των Αιγυπτιων ψαράδων στην διάσωση ανθρώπων από τη θάλασσα. Θυμίζω οτι ήταν αυτοί εναντίον των οποίων εξαπέλυσε δολοφονική επίθεση η ΧΑ πριν κάποια χρόνια.

- Η κίνηση των οικογενειών που ζουν στο Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας να δώσουν αίμα σε όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη και δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

- Η δημόσια δήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ότι είναι έτοιμη να συμβάλει στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε οικίες με 100-150 άτομα.

- Η συγκέντρωση μελων εργατικών συνδικάτων στο ελληνικό Προξενείο της Σμύρνης για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στον δοκιμαζομενο ελληνικό λαό.

- Η προσφορά από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ ποσού 97.000 Ευρω ως έκτακτη βοήθεια στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές φωτιες που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Γι αυτούς που γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε το ίδιο εδώ και χρόνια αυτό δεν είναι ουτε έκπληξη, ούτε κάτι συγκλονιστικό. Για κάποιους όμως που ψάχνουν αγωνιωδώς για αποδιοπομπαίους τράγους και βάζουν διαχωριστικές γραμμες ανάμεσα σε ανθρώπους και λαους είναι ενα ακόμα ισχυρό χτυπημα που αποκαλύπτει και συντριβει τους μύθους τους.

Η Αλληλεγγύη έχει στον πυρήνα της τον Ανθρωπο χωρίς υποσημειώσεις.
Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εδώ ο κόσμος καίγεται: 'Ύμνοι" Ψυχογιού στους... Αιγύπτιους ψαράδες και την... Πακιστανική κοινότητα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator