ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!

0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  
Στις 14-08-2018 έληξε η θητεία επτά (7) εργατών-συνοδών απορριμματοφόρων με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην αποκομιδή τόσο των οικιακών απορριμμάτων όσο και της ανακύκλωσης.      Οι διαθέσιμοι εργάτες αποκομιδής είναι αυτή τη στιγμή πέντε (5) με αποτέλεσμα την  κατ’ ανάγκη μείωση των δρομολογίων.

Λαμβανομένου υπόψη ότι καθυστερεί, όχι με ευθύνη του Δήμου, η πρόσληψη των μονίμων εργατών  καθώς και των οκτάμηνης θητείας,

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

  • Να μην εναποθέτετε τα απορρίμματα εκτός κάδων όταν αυτοί είναι γεμάτοι.
  • Εάν δεν υπάρχει στην γειτονιά μας άδειος κάδος (απορριμμάτων ἠ ανακύκλωσης) μπορούμε να τα  κρατάμε στο σπίτι  και να τα βγάζουμε μετά τη διέλευση του απορριμματοφόρου.

Το μέτρο αυτό είναι προσωρινό και θα ισχύσει μέχρι την πρόσληψη των εργατών, που αναμένουμε. Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
Μπορούμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε το Δήμο μας καθαρό.  

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΜΥΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ parakato: Να "κόψετε το λαιμό σας" να βρείτε λύση...  
Σαν "υπεύθυνη" δημοτική αρχή θα έπρεπε να είχατε έτοιμη εναλλακτική λύση... το γνωρίζατε το πρόβλημα...
Δημοσίευση: Αυγούστου 23, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator