Πνευματικός: «Ο Ν.Σταυρέλης να πάρει θέση για τις απευθείας αναθέσεις στο "δεξί του χέρι"» - ΒΙΝΤΕΟ

0Στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Πνευματικός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις απευθείας αναθέσεις στο "δεξί χέρι" του κ. Νίκου Σταυρέλη, Γιώργο Μουρούτσο (30 αναθέσεις την ημέρα των 800 περίπου ευρώ) καλώντας τον να πάρει θέση δημόσια για όλα αυτά, αλλά και να μιλήσει για την μεταξύ τους σχέση.

Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: «Ο Ν.Σταυρέλης να πάρει θέση για τις απευθείας αναθέσεις στο "δεξί του χέρι"» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator