Σ.Λελέκος: Ποιος διαπραγματεύτηκε την πώληση του βαγονιού των Εξαμιλίων;;;

0


Δεν έχω τοποθετηθεί ως τώρα αλλά... Άκουσα σε συνέντευξη , τον υποψήφιο δήμαρχο, να καταμαρτυρεί ενώπιον κοινού και να υποδεικνύει τον δράστη της κλοπής του βαγονιού από το –πρώην- Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Ενός χώρου που απαξιώθηκε και εγκαταλείφθηκε, όταν στα δημοτικά πράγματα, υπήρξαν κάποιοι άλλοι … κι όχι αυτός…

Κοντέψαμε να πιστέψουμε, ότι κάποιοι με μπλουζάκια με στάμπα «Αλ.Πνευματικός» μπρος πίσω , για να μην μείνει αμφιβολία , ανηφόρισαν και με τη βοήθεια μηχανημάτων , Δήμου και ΜΟΜΑ, «σήκωσαν» το βαγόνι και μετέπειτα, ό ίδιος ο Δήμαρχος, με τραγιασκάκι και με όρους «γιουσουρούμ» διαπραγματεύτηκε την πώληση του βαγονιού… Ο υποψήφιος, παρέλειψε να το κάνει πιο ιντριγκαδόρικο, διανθίζοντάς το με στοιχεία τύπου : «στο βαγόνι, ήταν πακτωμένες 232 λίβρες χρυσού, ένα κασελάκι με αρχαία νομίσματα και 42 χρυσά δόντια, ενώ το ατσάλι του βαγονιού, προερχόταν από τα χυτήρια που παρήγαν το ατσάλι για το «Βίσμαρκ» της Φασιστικής (βεβαίως-βεβαίως ) Γερμανίας!"

Δεν τον κακίζω τον υποψήφιο… άλλωστε ή επιλογή του σε σχέση με το πρωτοπαλήκαρό του, που περιφέρει σαν τον El Sid, σε εκδηλώσεις , πανηγύρια , κηδείες και μνημόσυνα, του επονομαζόμενου και «HELIX POMATIA ASTEGUS» και άρτι “STAURELICUS” , προϋποθέτει, να κρίνει εξ ιδίων (ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ) τα αλλότρια!!

Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ.Λελέκος: Ποιος διαπραγματεύτηκε την πώληση του βαγονιού των Εξαμιλίων;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator