Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ

0


Στο πρώτο 10 ήμερο του Μαΐου μετά από αναβολή επιχειρήθει να γίνει «Λαϊκή Συνέλευση» στο Μελίσσι με Πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του Δ.Δ Μελισσίου Κύριου Αδρακτά. Το θέμα του Δημόσιου αυτού διαλόγου, ένα: Τα προβλήματα σχέσεων των Μελισσιωτών - Δημινιωτών με τους ΟΙΚΟΙΣΤΑΣ της ΔΕΗ. Προβλήματα μεταξύ ΠΑΤΡΙΚΕΙΩΝ και ΠΛΕΙΒΕΙΩΝ. Προβλήματα έχοντα άμεση σχέση με προσέγγιση στις ιδιοκτησίες των όμορων με τον οικισμό της ΔΕΗ. Προβλήματα αμφισβήτησης των ιδιοκτησιών μετά 48 χρόνια και κατάργηση του δικαιώματος να αξιοποιήσουν τις ιδιοκτησίες τους οι Μελισσιώτες. Η συνέλευση εστέφθη από επιτυχία.!!!!

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κύριος Ανδρικόπουλος συνοδευόμενος ΜΟΝΟ από τους δύο προϊσταμένους υπηρεσιών Τ.Υ και Δόμησης, Κύριους ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΚΑΛΟΘΗ. Ουδείς εκ των ΤΣΙΩΤΟ – ΖΑΡΡΟ – ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑ ενημερώθηκαν, ουδείς εκ των συμβούλων του Δήμου παρευρέθη.

Χαρακτηριστική, ενδεικτική, προκλητική, αδικαιολόγητη και αντιδεοντολογική η ΑΠΟΥΣΙΑ των ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Κύριων ΓΚΙΟΛΗ – ΜΑΓΓΙΝΑ. Παρόντες από τον ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ η τελευταία πρόεδρος του ΟΙΚΙΣΜΟΥ κυρία ΠΕΙΡΑΣΜΑΚΗ και ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος ΧΕΛΙΩΤΗΣ. Ο πρόεδρος του Εξ/κου συλλόγου ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΟΥΤΡΙΔΗΣ αιφνιδίως ασθένησε κατά τον Πρόεδρο ΑΔΡΑΚΤΑ.

Συμμετέχοντες Μελισσιώτες στον Διάλογο 5 έως 7.!!! Πρυτάνευσε η επίδειξη υποτίμησης της Νοημοσύνης η περιφρόνηση και η χειραγώγηση της Δημοτικής και τοπικής Αρχής.

Πέραν της απόλυτης Αλχημείας και ανεπάρκειας που ανέδειξαν οι Προϊστάμενοι υπηρεσιών ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΛΟΘΗΣ στα ερωτήματα που ετέθησαν, ανεδείχθη το σχέδιο της οργάνωσης του διαλόγου υπό το βλέμμα και τον έλεγχο του «ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ» του οικισμού με συνέπεια το στοιχείο της χειραγώγησης της Δημοτικής Αρχής κυρίαρχο.

Η ξαφνική, απροσδόκητη και μοναδική παρουσία της Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κυρίας ΜΑΣΤΕΛΟΥ προκάλεσε, το χαριτολόγημα του Δημάρχου – τι θες εσύ εδώ; - χάλασε τη σούπα του διαλόγου. Η ουσιαστική παρέμβαση της κυρίας Μαστέλου στα θέματα Μελισσίου και όχι μόνο, για πολλοστή φορά ανέδειξαν, το μείζων ερώτημα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που είναι εν δυνάμει: μήπως στις επόμενες Δημοτικές εκλογές το δις εξ αμαρτείν με τις επιλογές ανδρών Δημάρχων πρέπει να εγκαταλειφθεί και να τολμήσει να επιλέξει η δυτική Κορινθία γυναίκα Δήμαρχο; Μια δοκιμή θα δείξει. Άλλωστε έχουμε φτάσει ως Δήμος στον πάτο του βαρελιού.

Το στρατηγικό σχέδιο της χειραγώγησης της Δημοτικής Αρχής και κυρίως της Τοπικής υλοποιημένο από τον Δήμαρχο – Πρόεδρο του Δ.Δ. ευτέλισε τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και απαξίωσε τις προσωπικότητες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριε Δήμαρχε στο Μελίσσι δυστυχώς παγιδευτήκατε από τον πρόεδρο του συνδυασμού σας κύριο Αδρακτά ο οποίος εισερχόμενος στην Τοπική αυτοδιοίκηση από το 1990 και έχοντας ως ΜΕΝΤΟΡΑ ότι καλύτερο ανέδειξε το Μελίσσι ενεπλάκη σε όλα τα αρνητικά του Μελισσίου. Από την απαράδεκτη, αντιδεοντολογική απόρριψη τις αξιοποίησης 180 στρεμμάτων Μελισσιώτικης γης, την λεηλασία του αρχείου της κοινότητας Μελισσίου μέχρι την ιεροσυλία και την προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος.

Κύριε Αδρακτά τολμήσατε έναν διάλογο στο χωριό μας για τα προαναφερόμενα με διαχειριστή του διαλόγου τον πρόεδρο του Δ.Σ κύριο ΝΙΑΡΡΟ και όχι τον μπούλη που συνήθως αναλίσκεται σε μπούλινγκ στους Μελισσιώτες.

Κύριε Δήμαρχε το δικαίωμα να υποτιμήσετε την Τοπική κοινωνία του Μελισσίου, να την αγνοήσετε, να την περιφρονήσετε και να την απαξιώσετε χειραγωγημένος, δεν σας το αναγνωρίζω. Δικαίωμα να αγνοήσετε να περιφρονήσετε και να απαξιώσετε τους δυο Συμβούλους σας και Συμβούλους του Μελισσίου ΤΑΣΟ ΓΚΙΟΛΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΓΓΙΝΑ δεν έχετε.

Η Τοπική Κοινωνία του Μελισσίου δεν σας προσφέρετε ως αναλώσιμο προϊόν οδεύον στην βρώσιν και στην Αποχέτευση. ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ και ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ στο Μελίσσι, μας τέλειωσαν. Με την Συνολική σας συμπεριφορά προς το Μελίσσι, ως Μελισσιώτης σας χαρακτηρίζω «ΠΕΡΣΟΝΑ ΝΟΝ ΚΡΑΤΑ». Ακραίος χαρακτηρισμός όμως πιο ακραίο και πιο επικίνδυνο είναι το καθεστώς της χειραγώγησης σας, που σας επιβάλλεται από μια διεστραμμένη φιλοσοφία - νοοτροπία – αντίληψη και πρακτική.

Κύριε Ανδρικόπουλε δεν είστε Δήμαρχος ΠΑΤΡΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΒΕΙΩΝ. Ηγείσθε Δημοτικής Αρχής σε Δημοκρατικό Καθεστώς. Οι Μελισσιώτες αναγνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο και δεν παραχωρούν τα δικαιώματα τους σε μια διεστραμμένη προσωπικότητα του ευρύτερου χώρου, που εκθέτει, δυσφημεί, προσβάλει και ζημιώνει και τον δικό του χώρο.

Κύριε Δήμαρχε: οι Μελισσιώτες Δημοτικοί Σύμβουλοι Κύριοι Τ. Γκιολής και ΣΤ. Μαγγίνα άξιζαν εντιμότερης μεταχείρισης, εκ μέρους σας, ηθικής και κυρίως Δεοντολογικής. Ουδείς δήμαρχος θα υποτιμούσε θα προσέβαλε και θα απαξίωνε την Τοπική κοινωνία του Μελισσίου καθόν τρόπον το τολμήσατε εσείς. Το φαινόμενο Μελισσίου έχει ανάγκη ψυχιατρικής ανάλυσης.

Παράκληση: επειδή στο σχόλιο μου μέμφομαι – όχι αδίκως – το σύνολο των δημοτικών συμβούλων του Δήμου για αφωνία, για σιγή ιχθύος και για συνολική χειραγώγηση παρακαλώ το παρόν να διαβαστεί στο Δ.Σ προ ημερήσιας διάταξης για να ενημερωθούν και να πάρουν θέση οι Δημοτικοί σύμβουλοι, το δικαιούται το Μελίσσι το απαιτεί η δεοντολογία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΩΚΟΣ

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Δ.Δ. ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΗ
ΜΜΕ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator