ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ: Πωλείται η Ελλάς!

0Δίνουν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, υποθηκεύουν τμήμα της (25 δις) για το τρίτο μνημόνιο, πληρώνουν δις για εκσυγχρονισμό αεροσκαφών με ορίζοντα το... 2028 και παίζουν παιχνίδια με τη Μακεδονία. Κυρίες και κύριοι, η κυβέρνηση «154 ναι σε όλα», η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση που το υπουργείο Εξωτερικών λέει ότι υπάρχει συμφωνία με τα Σκόπια και το Μέγαρο Μαξίμου όχι.

Δεν αδικώ όσους τους πίστεψαν το 2015. Το σύστημα της Μεταπολίτευσης είχε κουραστεί και είχε κουράσει. Δυστυχώς, όμως, το νέο ήταν πιο παλιό. Κουρασμένο από τα αποδυτήρια. Με 17 ώρες διαπραγμάτευσης ο σαραντάρης πρωθυπουργός ένιωσε εξάντληση. Και ο συγκυβερνήτης του, τον οποίο ο ίδιος είπε πως τον θεωρούσε... μπούλη, θεωρεί την βόλτα στο Μονακό... συνάντηση με αρχηγό κράτους.

Πραγματικά πρέπει να έχουν απογοητεύσει ακόμη και τους πιο ένθερμους οπαδούς τους. Εκτός από εκείνους που ήθελαν απλά να τιμωρήσουν. Να γίνουν οι άλλοι πιο φτωχοί. Γιατί, φοβάμαι πολύ, πως πίσω από το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν το «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». «Θα τους τελειώσουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πανηγυρίζει για τη μείωση της ανεργίας και παραβλέπει την δραματική πτώση των μισθών και τη νέα μόδα των απλήρωτων εργαζόμενων. Πανηγυρίζει για το πλεόνασμα και παραβλέπει την φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη. Πανηγυρίζει για την... καθαρή έξοδο και παραβλέπει το τσεκούρι στις συνάξεις και το αφορολόγητο.

Ένα τσεκούρι που δεν βρίσκεται πια στα χέρια της ακροδεξιάς, της νεοφιλελεύθερης ΝΔ ή του ενοχοποιημένου για όλα τα κακά ΠΑΣΟΚ. Το κρατούν οι υπουργοί της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Οι άνθρωποι που θα έσκιζαν τα μνημόνια. Θα σήκωναν τις μπάρες των διοδίων. Οι άνθρωποι που η «νιότη» τους έδειχνε πως θα γινόνταν άλλοι. Και κατέληξαν να βάζουν πωλητήριο στη χώρα.

Για την καρέκλα...

Γιάννης Αντύπας
Πρώτο Θέμα
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ: Πωλείται η Ελλάς!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator