Ό,τι δεν έγινε τόσα χρόνια στο ΓΝΚ το έκανε αυτή η δοίκηση σε λίγους μήνες: Για πρώτη φορά τακτικό δερματολογικό εξωτερικό ιατρείο

0Αρχίζει από τη Δευτέρα 9-7-2018 η λειτουργία του νέου τακτικού δερματολογικού εξωτερικού ιατρείου. Το ιατρείο λειτουργεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο Κορίνθου και έρχεται να καλύψει σημαντικότατες υγειονομικές ανάγκες της περιοχής πάνω στη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Η επιλογή της πρόσληψης ιατρού δερματολόγου, συμπληρώνει χωρίς να ολοκληρώνει, το σχεδιασμό ανάπτυξης και αναβάθμισης του νοσοκομείου μας, στόχος ο οποίος βρίσκεται πάντα σε μια εξελικτική διαδικασία, αφού η πορεία που πρέπει να διανυθεί γι’ αυτό χρειάζεται και χρόνο και συντονισμένες συλλογικές προσπάθειες.

Το ιατρείο θα λειτουργεί τέσσερις (4) ημέρες την εβδομάδα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2741361600 και 2741361601.

Η Διοικήτρια
Δημ. Καλομοίρη

Η σημερινή σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη :

Πρόεδρος
Δημητρούλα Καλομοίρη, Διοικήτρια (φωτο)

Μέλη
Η. Κοφινάς, Αντιπρόεδρος (φωτο)
Λ. Θεοδωρόπουλος, Μέλος
Κ. Κοροβέσης, Εκπρόσωπος ιατρών
Ε.Παπακωσνταντίνου, Εκπρόσωπος λοιπού προσωπικού
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ό,τι δεν έγινε τόσα χρόνια στο ΓΝΚ το έκανε αυτή η δοίκηση σε λίγους μήνες: Για πρώτη φορά τακτικό δερματολογικό εξωτερικό ιατρείο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator